Gluteenin Vaarat & Terveyden Merkitys

Joka henkilön olisi hyvä pitää huolta myöskin lihasvoimastaan. Tosi kauan on tuumittu pelkän vahvan kestävyyskunnon olevan tarpeeksi ja siksi tänänkin päivänä yleisesti on monia tyyppejä, jotka panostavat ainostaan juoksuun ja muuhun aerobiseen liikuntaan. Se on varmasti todella positiivsta itselle; sekä oikein hyvä asia, mutta tuo ei aivan tässäkään tapauksessa ole täydelliseen kokonaisvaltaiseen kehonhoitoon. Isot voimatasot helpottavat erityisesti vanhuudessa, siksi että ihmisen ikääntyessä surkastuu myöskin hänen lihakset!! Todella monet ikääntyvien ongelmat ovat seurasta huonoon voimaan. Hyvät muskelit auttavat muun muassa pysymään suorana liukkailla säillä– helpottamaan liikkua helpommin suurempia matkoja, ja tämän lisäksi nauttia useita eri sporttilajeja yhä vielä vanhempanakin.

Merkittävimmiksi asioiksi lihasten treenaamisessa voidaan ajatella kaksi juttua. Tärkein on tietty kasvava, pitkään jatkuvaja voimakkaampi rasitus. Tuo tuotetaan käymällä siellä kuntosalilla tasaisesta vähintään 2 kertaa viikossa, ottamatta kauan kestäviä taukoja– ja tämän lisäksi treenaten aina painoja mitkä on raskaita. Jos edellisen kerran painomäärät tahtoo nousemaan ilman suurta vaivaa, on ajankohta ottaa painavemmat painot käsiin. Tähän menoon ohjeistaa usein oikein oikein tehdyt ensikertalaisen ohjelmat. Ainakin yksi laadukas on nimeltään tämä Rippletoen Starting Strength ja tämän lisäksi ajatus gluteenin poissä pitämisestä kehosta.

gluteeni

Helpointa lihaksistaan talvella hoitaa kuntokeskuksissa. Treeni paikkojen suosio onkin näin alkuvuodesta jälleen korkeimmillaan– ja tämän lisäksi joka tapauksessa salit nauttivat korkeasuhdannetta näin kakassa taloustilanteessakin. Täällä Espoossa on vieläpä Espoon kunnan rahallisesti tukemia ryhmätunteja, jossa senioreita autetaan treenipaikoille treenaamaan muskeleitaan. Luulen että tämä on selvästi pidemmällä ajanjaksolla tosi iso rahallinen säästö– hoidon tarpeen ollessa pienemmät mainittujen vanhusten kannalta.

Toinen tärkeä asia on erityisesti sopivan proteiinin saantimäärä– sekä gluteenin välttäminen. Kumpikin ovat yhteydessä ruokaan– ja siksi tarkkailee tätä asiaa vähän erilaiselta kantilta. Riittävillä kcal:lla tarkoitetaan nytten näin, jottei ainakaan olla hyvin aliravittuna. Se ei aiheuta ikinä vaikeuksia tyypeille.!.! Oikea proteiinin saantimäärä ei joskus kuitenkaanaina ole aivan niin simppeliä. Juuri kukaan ihminen saa sopivan paljon treenatessaan ellei tähän juttuun panosta! Hyvä apu on muun muassa monenlaiset herat. Toinen valinta on myös nauttia enemmän proteiinia sisältäviä ruokia, vaikkapa lihoja ja pähkinöitä tai heraa sekä välttää gluteenia. Päätös on aivan aivan sinun!!

On joka tapauksessa joukko, joka panostavat terveyteensä huolellisesti. Yhtä aikaa kuin aivan ranttaliksi terveytensä pilaavien joukko on noussut, löytyy myöskin tästä erittäin terveys-keskeisestä poppoosta noussut kookkaampi. Myöskin siitä on muodostunut hyvin paljon näkyvämpi. Ties mitä maailman treeni nettisivuja on tehty nykyisin netti pullollaan, ja tämän lisäksi suurempi määr syntyy joka ikinen päivä hirveästi. Kuntosaleilla käy useampia tyyppejä kuin koskaan ikinä on mennyt. Onkin syntynyt jonkinlainen terveyskuilu, jossa osa hoitaa yhä kovemmin lihaksiina– ja tämän lisäksi toinen osuus kuitenkin ajautuu yhä paskempaan tilaan. Keskimäärin se kuilu on voimakkassa korrelaatiossa esim rahan määrän yhteyteen. Varakkaat onkin usein paljon paremmassa kunnossa kuin mm pummit!!

Tietenkin ennen kuin voi alkaa valmistelemaan joitakin päätöksiä elämäsään voikin olla hyvä miettiä mistä syistä näitä on tekemässä. Mikä asia löytyy Teidän terveydestä ylläpitämisessä? Kaikki me kuollaan kuitenkin aikanaan.

Tosi usea oikeasti tuumii usein vielä tänäänkin tälleen. Korkeat painot ja tämän lisäksi lihavuus on hyvin isossa nousussa.Kundit liikkuvat vähemmän kuin on aikaisemmin. Ruokana käytetään useasti eines- tai hamppariruokia: tyyppi ei enään jaksa valmstaa ruokaa. Työpaineet puskevat vielä kovemmin niskaan, ja tämän lisäksi päässä olevat äänet on tosi paljon yleisempiä. Ehkäpä nuo vaivat vain on osa elinkaarta?!?!

Gluteeni on vehnän, ohranjyvän sekä ruiksen sisällä olevien protskujen muodostamaa tavaraa. Gluteenia näkee tuotteissa. Maailmalla gluteeneista nautitaan monesti vehnää ja tämän lisäksi ruistuotteita. Ohraa sitten käytetään suurimassa määrässä oluita. Gluteeni tarjoaa jauhoon sen tahmean muodon yhdistyessä veden kanssa. Tämän takia valmistuote onkin liikuteltavaa– mutta siltikin pysyy kasassa. Kun haluat huolehtia terveydestäsi– pitäisi sun tämän lisäksi välttää gluteeni tavaroista. Syö mielummin tuoreita hedelmiä ja äyriäisiä.

So stay the fuark away from bread and shit!

Joka tapauksessa ei ikinä ole ikinä aivan liian kaukaista synnyttää vaihtelua!!! Muutos ei ikinä ole usein simppeliä– ja siksi sitä voimakkaampi syy tämä on tuottaa, tätä useammin tämä myöskin tulee tapahtumaan. Jotkut alkavat muutokset sitten vasta tuskan lämähtäessä päin naamaa. Kliseinen esitys on infarktin kärsinyt tyyppi jonka jälkeen alkaa sitten vasta tämän jälkeen korjaamaan terveyttään. Yksi voisi olla esim huumeiden vetäjä, joka viimeinkin lääkärin uhkailuista pelästyneenä heikentää tavaran käyttöä. Vaikka nainen joka vähentää tupakoinnin tullessaan vauvaa kantavaksi!! Luo muutos heti!