Tervetuloa Sivuilleni

djava

Ja samalla tervetuloa kurkkimaan upouutta blogiani. Kävi klassisesti: en kyennyt olla alkamatta kirjoittamaan. En kyennyt olla tekemättä jotakin uutta luomusta, sellaista uutta asiaa, tietyn uutukaisen homman oppimista. Uuden asian opettelulla meinaan lähinnä sitä, että ylläpidän blogiani tätä nykyään WordPressissä, kun blogini aikaisemmin oli Bloggerissa. Tahdoin vaihtaa alustaa, koska tahdoin, ja huomaan, että kestää melko pitkään, ennen kuin hahmotan kokonaan tämän käyttötavat. Vaikuttaa olevan ihan omanlainen luomuksensa.

Ikioman nettisivuston ylös laittaminen on ollut ajatuksissa aina aika ajoin, mutta ajanpuutteen sekä resurssien takia olen aina tuon ajatuksen haudannut. Nytten siltikin tämä tuuma kävi toteen, ja kivuliaiden työaikojen jälkeen oma saittini onkin valmis. Yahooo!

Useat kävijäni sekä kaverini tietävät, että silloin kun keksin tietyn vision, niin tehdään eikä yritetä. En oo sängylle lepäämään pysähtyvä tyyppiä, sen sijaan ongelmiin sekä juttuihin keksitään aina ratkaisu. Onkin tosi tärkeää olla rohkea ja uskoa omaa sydäntään, uskaltaa uskoa omiin kykyihin, ja tietenkin jälleen kerran, uskaltaa luottaa niihin omiin kykyihin. Niin kuin lähes 2 vuotta sitten yrittäjäksi heittäytyessäni sanoin sivuillanikin, että ne omat taidot kyllä kantaa jos niihin riittävän kovaa luottaa (ja tekee hommia niiden eteen): niinhän ne ovatkin kantaneet, ja vieneet pidemmälle kuin koskaan pystyin ajattelemaankaan.

Nyt kun tässä avauduin näin paljon omista jutuistani, niin kerronpa teille myös muut hyvin merkitykselliset asiat. Harrastan golffia. Kelpaako tälläiseksi myös viinin juominen, TV:n tuhoton tsiikailu sekä koneen luona sivustoni parissa säätäminen? Joo ja tietenkin jokapäiväinen urheilemassa käymisen yrittäminen? Eli taidan olla vain aivan tavallinen neitonen.